HumleHar länge tänkt att jag skulle skriva. Att hitta ett sätt att få fortsätta försöka inspirera till sundare livstil och positiva val även om jag idag inte jobbar som föreläsare längre utan som sjuksköterska. Så nu startar jag rawfoodbloggen.

För mig är rawfood en livsstil, mer än att följa regler och exakta grader. Jag strävar efter att äta ren mat utan tillsatser och alltid så giftfritt jag kan få tag i. För mig är rawfood även en fråga om vad jag smörjer på min kropp, penslar i mitt hår eller målar på mitt ansikte. Samma principer jagar jag vid städning av mitt hem eller tvätt av mina kläder. Ett så giftfritt och naturligt liv som möjligt, helt enkelt.

Mat kan vara en kraftfull energikälla om vi låter den vara det. Därför vill jag maxa både makro- och micronutrienter i kosten. Varje tugga ska bidra med något till kroppen för att ha en plats i våra magar. Själv äter jag både rawfood och annan mat om den följer min uppsatta målsättning, att vara tät på näring. Så även om tyngdpunkten ligger på rawfood i recepten, kommer du finna ett och annat som avviker ibland.

Som idrottsvetare kommer jag naturligtvis även skriva en del om träning och rörelse. Vardagsmotion, motivation för motion och endorfinkickar.

Vill du veta när det kommer nya inlägg, får du gärna följa mig på instagram: rawfoodbloggen.se

Jag hoppas du kommer få energi och nya idéer av att titta in hos mig och kanske kan några av mina rader hjälpa dig att göra sunda val i ditt liv. Nu börjar vi…