En fördel finns det med att inte ha skrivit på länge. Mitt hår har hunnit växa. Så en uppdatering på projektet naturlig hårfärg finns nu att inspektera. Här har jag dock en oljekur av kokosolja i, så därför ser det lite fuktigt ut.

Hår med utväxt

Att spara ut sin egen färg är faktiskt ganska tacksamt just nu. Många färgar ju in en utväxt och därför är jag långt ifrån ensam med mitt tvåfärgade hår. Visst kan jag sakna det ljusa, men det jag har förlorat i färg, har jag definitivt vunnit i kvalitet. Håret är helt, starkt, lent och glansigt. Längtar bara tills allt har vuxit ut, så jag kan klippa bort de slitna, färgade topparna.

En annan sak som är lite spännande med att låta sin naturliga hårfärg växa ut, är att färger på kläder upplevs helt annorlunda. Nu känner jag mig som finast i ljusblått, en färg jag aldrig bar tidigare. Undrar vilka färger som hade passat dig?