Maria

Mitt namn är Maria och jag bor i en liten by på landet med min man och våra 2 barn.

Jag älskar att hjälpa människor att lyckas. Att växa som människor, att nå sina mål, eller att bara uppnå välbefinnande. Som idrottsvetare och tränare har jag ofta fått den möjligheten. Genom motiverande samtal, träning och kostrådgivningar har jag ofta fått vara medresenär på mina kunders utvecklingsresor. Detta har varit fantastiskt och är något jag saknar när jag idag har byggt på min kompetens med en sjuksköterskeutbildning och nu enbart arbetar som sjuksköterska. Därför skriver jag nu rawfoodbloggen. Genom denna hoppas jag få fortsätta inspirera till ett sundare liv med medvetna val.

Rawfood för mig, handlar om ett kreativt och inspirerande sätt att äta mer grönsaker och utesluta raffinerade livsmedel, ett bra hjälpmedel för att hålla en hälsosam kurs i livet. Det behöver inte vara allt eller inget utan all rawfood du lägger till din kost innebär något positivt för din hälsa.

Jag kommer skriva om rawfood, träning, livsstil och ekologiska alternativ. Men då och då även ge ut recept som inte är raw men som kan hjälpa till för dem som äter en blandad kost eller om man har en familj som inte riktigt hoppat på rawfoodtåget ännu.

Allt jag rekommenderar gällande kosten i bloggen gör jag som idrottsvetare och privatperson eftersom jag som sjuksköterska ska framföra Livsmedelsverkets rekommendationer. Vet dock att den mat jag rekommenderar här anses som nyttig även av statliga verk.

Har du frågor till mig eller önskar att jag ska skriva om något särskilt ämne, får du gärna skriva till mig. Se vidare under kontakt.